Simmerfjild Makkum

Projectomschrijving

Simmerfjild Makkum

In het betoverende landschap van Súdwest-Fryslân ontspruit een nieuw woonavontuur: Simmerfjild Makkum. Dit project, met de naam Simmerfjild, wordt gerealiseerd door Frisoplan B.V., een trots onderdeel van de Friso Bouwgroep.

Makkum, gelegen in deze prachtige regio, krijgt binnenkort een schitterende toevoeging: nieuwe woningen ontworpen om in te spelen op de vraag naar moderne, comfortabele woonruimtes. Simmerfjild Makkum staat symbool voor de ambitie om aan de behoeften van bewoners te voldoen en hen een warme, gastvrije omgeving te bieden.

Welkom bij Simmerfjild Makkum, waar wonen in harmonie met de natuur en de lokale gemeenschap een prioriteit is. We verwelkomen u met open armen in dit nieuwe hoofdstuk van wonen in Súdwest-Fryslân.

Simmerfjild

Blijf op de hoogte

Via deze website houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot het project en het participatieproces. Als u op de hoogte wilt blijven en onze nieuwsbrief wilt ontvangen, meldt u dan aan via de onderstaande knop.

We kijken ernaar uit om samen met u de toekomst van Simmerfjild Makkum te vormen. Uw betrokkenheid maakt het verschil!

Blijf op de hoogte

Realisatie woningen Simmerfjild

Plangebied

Ons toekomstig woongebied bevindt zich in het charmante Makkum, ten zuiden van de bestaande nieuwbouwlocatie Melkvaart fase 1. Dit gebied stond voorheen bekend als Melkvaart fase 2, maar draagt nu de naam Simmerfjild. Op het kaartje hieronder is het plangebied gemarkeerd in het geel. De precieze locatie voor de toekomstige woningen wordt bepaald via ons participatieproces.

Op zoek naar een nieuw thuis in Makkum?

Heeft u interesse?

Bent u op zoek naar een nieuw thuis in het prachtige Makkum? Simmerfjild biedt een unieke kans om de levensstijl te omarmen waar u altijd al van gedroomd heeft. Het woonbehoefte onderzoek is met succes afgerond. U kunt nu uw interesse in een woning op Simmerfjild kenbaar maken.

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden als er meer informatie beschikbaar is over de woningen? Schrijf u dan in via deze website. U wordt dan als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen en evenementen. U krijgt bovendien als eerste toegang tot informatie over de start van de verkoop in Simmerfjild Makkum.

Blijf op de hoogte

Planning

Hoe ziet het proces eruit?

December 2023
Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Q1 2024
Procedure bestemmingsplan

Q2 2024
Start interessefase

Q2 2025
Start realisatiefase

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Berber Dedden van Frisoplan. Zij staat u graag te woord. U kunt haar bereiken via de onderstaande gegevens:

Frisoplan B.V.
Berber Dedden
E: b.dedden@frisobouwgroep.nl
M: 0515 - 42 99 99

Ga voor meer informatie over Frisoplan naar: www.frisoplan.nl